Knyginėjimai. Trumpai | Naujienos jauniesiems fantastikos gerbėjams | Alma littera

2023-11-07
Knyginėjimai. Trumpai | Naujienos jauniesiems fantastikos gerbėjams | Alma littera

Vaikų literatūros ekspertė Eglė Baliutavičiūtė rubrikoje pristatė ne vieną vertą dėmesio naujieną Hario Poterio gerbėjams ir naują fantastikos serijos knygą vaikams, mėgstantiems šiurpias istorijas. pasišiurpinti. Kviečiame išgirsti.

J. K. Rowling „Haris Poteris. LIMITED EDITION“ (vertė Zita Marienė). Staigmena Hario Poterio gerbėjams – „Alma littera“ pristato riboto tiražo seriją su senaisiais originaliais viršeliais. Visos septynios knygos, kurioms neabejingi net rimčiausi kolekcininkai!

J. K. Rowling, Jim Kay „Haris Poteris. Iliustruotas leidimas“ (vertė Zita Marienė).
Didelio formato, įspūdingai Jim Kay iliustruota Hario Poterio ketvirtoji dalis. Dovaninis leidimas, kurio kiekvienas puslapis tarsi gyvas.

„Haris Poteris. Burtininkų almanachas“ (vertė Gabrielė Šilobritaitė).
Knyga didžiausiems Hario Poterio gerbėjams, kurioje yra viskas apie stebuklingą Hogvartso ir magijos pasaulį. Leidinyje galima rasti atsakymus į netikėčiausius klausimus, mėgstamiausius posakius, burtų lazdeles, burtažodžius ir daugybę kitų įdomybių.

Timo Parvela, Pasi Pitkänen „Šešėliai. Žvangesys. Pirma knyga“ ir „Šešėliai. Aurorija. Antra knyga“ (vertė Viltarė Urbaitė).
Skaitytojams nuo 10 metų skirta kvapą gniaužianti serija, apie vieną žymiausių Šiaurės mitų. Knygoje pasakojama apie Kalėdų Senelį, kurio ir jo elfų pasaulis yra visai ne toks, kokį mes įsivaizdavome. Šios istorijos esmė – gerumas, bet besitelkiančios tamsiosios jėgos Šiaurės karalystėje kelia jam rimtą grėsmę.

Išsamiau apie knygas išgirskite E. Baliutavičiūtės apžvalgoje:

Susijusios knygos