Kristina Pišniukaitė-Šimkienė

Kristina Pišniukaitė-Šimkienė

Savo hobį ji pavertė darbu. Maistas ir viskas, kas su juo susiję, yra neatskiriama populiaraus tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ įkūrėjos ir autorės Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės gyvenimo dalis. Kelionėse ją labiausiai domina maistas, ji valandų valandas parduotuvėse tyrinėja įdomesnius maisto produktus, prieš miegą skaito receptų knygas ir apskritai visur mato tik maistą. Natūralu, kad šis jos pomėgis gimdo įdomiausius įrašus socialiniuose tinkluose ir jau atsirado dvi knygos, kurias graibsto tokie patys maisto mėgėjai. Knyga jai – maksimalus kokybės standartas, labiausiai už viską ji norėtų, kad jos knygos nedulkėtų lentynoje, skaitytojai norėtų išbandyti kiekvieną receptą, prisijaukintų įvairovę ir suprastų, kad subalansuota mityba yra be galo skani ir įdomi. 

Kristina gimė 1990 metais Klaipėdoje. Studijavo rekreaciją ir turizmą Klaipėdos universitete. Gastronomijos pasauliu domėtis pradėjo persikėlusi į Vilnių. Dirbo kartu su Beata Nicholson, picerijos „Jurgis ir drakonas“ komandoje, vėliau – restorano „Gray“ rinkodaros vadove, kūrė įvairius projektus su žinomiausiais Lietuvos maisto pramonės ženklais. Šiandien svarbiausia Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės veikla – tinklaraštis „Ant medinės lentelės“, receptų kūrimas, maisto stilizavimas ir fotografavimas. Gyvena Klaipėdoje, su vyru Vytautu augina sūnų Beną.