Knyginėjimai. Trumpai | Renata Lazdin | Alma littera

2024-05-10
Knyginėjimai. Trumpai | Renata Lazdin | Alma littera

„Vaikai iš tikrųjų labai mėgsta tvarką, ji svarbi jų protui, ramybei ir elgsenai. Tačiau ne visi suaugę moka tinkamai „patiekti“ vaikams tvarką“, – sako edukologė Renata Lazdin.

Naujausioje savo knygoje „Netvarkos nykštukas. Tvarkingų ir laimingų namų knyga“ autorė kviečia tėvus susipažinti su sumaniu vaiko daiktų ir dienos organizavimu. Plačiau apie pagrindines tvarkos taisykles, kurios svarbios visos šeimos geresnei savijautai, R. Lazdin papasakojo laidoje „Knyginėjimai. Trumpai“. Kviečiame klausyti ir kartu susikurti tvarkingus bei laimingus namus.

 

Ar jums dažnai kyla klausimų, kaip organizuoti vaiko daiktus, kad jis pajėgtų susitvarkyti pats? Kokie ritualai ir taisyklės padėtų išlaikyti tvarką namuose? Kaip įtvirtinti tėvišką autoritetą, bet kartu tvarkymąsi paversti įdomia veikla?

Atsakymų ieškokite naujausioje edukologės Renatos Lazdin knygoje visai šeimai, kurioje ji paneigia mitą, jog vaikai lygu netvarka. Knygoje suaugę ras daugybę dienos organizavimo principų, kurie pagerins visos šeimos dinamiką, o vaikai galės atlikti Netvarkos nykštuko paruoštas smagias užduotis.

 

Susijusios knygos