KNYGINĖJIMAI. Trumpai. Mąstymą keičiančios knygos

2022-09-11
KNYGINĖJIMAI. Trumpai. Mąstymą keičiančios knygos

Trūksta drąsos siekti svajonių tikslo? Persekioja nuolatinis nerimas, kad darote per mažai? O gal ramybės neduoda įvairūs stereotipai? Kartais rimtam pokyčiui tereikia laiku ir vietoje atrastos knygos, kurių šįkart pristatome net kelias!

Psichologijos mokslų daktaras Devonas Price'as knygoje „Tinginystės mitas“ papasakojo, kas jį ištiko, kai gyveno įsitikinęs, kad geriausiai žmogaus vertę nusako jo produktyvumas. Jis atrado ir pasidalino įžvalgomis, kaip gyventi kokybišką gyvenimą, puoselėti savo vidinį tinginį ir pamiršti kaltės jausmą nesivejant 101 užduoties.

Jei norite, bet nedrįstate siekti to, kas jus išties domina, verslininkas Jamesas Altucheris knygoje „Be eilės" pasakoja, kaip įveikęs įvairius sunkumus ir depresiją išdrįso įgyvendinti savo asmenines, finansines, kūrybines svajones. Šis leidinys – įkvėpimas veikti ir leisti sau pasirinkti, ko mokytis, kam skirti laiką ir savo išteklius.

Giedrius Surplys, besidominčius katalikiška perspektyva, kviečia peržengti stereotipus ir atrasti kitokį požiūrį į sėkmę bei lyderystę. Itin atviri pokalbiai su 9 žymiais Lietuvos dvasininkais ir jų pačių lyderystės patirtys padės susidėlioti gaires sėkmingam gyvenimui bei mėgautis pergalėmis be nusidėjimo jausmo.

Jei domitės įtakos principais, įtikinėjimo menu ir nepriekaištinga komunikacija, jums patiks įtakos meno krikštatėviu tituluojamo Dr. Roberto B. Cialdini atnaujintas knygos „Įtakos galios" leidimas. Šis išsamus vadovas padės suprasti, kaip taikant įtakos principus paskatinti žmones veikti taip, kaip jūs norite.

Kviečiame išgirsti knygų ekspertės Vitalijos Maksvytės apžvalgą ir išsirinkti naują leidinį turiningam laisvalaikiui bei įkvepiančiai kasdienybei.

 

Susijusios knygos