Knyginėjimai. Trumpai | Marius Čepulis | Alma littera

2023-09-11
Knyginėjimai. Trumpai | Marius Čepulis | Alma littera

Gamtos fotografas, laidų vedėjas ir knygų vaikams apie gamtą rašytojas Marius Čepulis pristato naujausią savo kūrinį – „Ana konda?“. Aktyviai besirūpinantis biologinės įvairovės išsaugojimu ir gyvūnų gerove, šiomis temomis šviečiantis visuomenę autorius kasdien sulaukdavo tiek daug klausimų apie kandančius ir nekandančius gyvius, kad nebeturėjo kitos išeities, kaip tik išleisti knygą, kurioje slepiasi atsakymai bei aktualios rekomendacijos tyrinėjantiems gamtą.

Marius Čepulis kviečia į kelionę po laukinę gamtą susipažinti su daugybe gyvūnų nuo pačių mažiausių iki tikrų milžinų, kurie gali mums įkąsti, įspirti, mus nudilginti ar kitaip sužaloti. Ar galite patikėti, kad po žmogaus, baisiausias gyvis pasaulyje – uodas? Nustebsite sužinoję ir tai, kad labiausiai bijoti reikėtų tikrai ne ryklių.

Kodėl naujausia M. Čepulio knyga turėtų vadintis „Ana NEkonda?“, kaip grybauti, kad parsineštume ne briedmusių įkandimus, o tik baravykus ir ką daryti, kad sutikta angis ramiai praslinktų pro šalį? Atsakymus į šiuos ir kitus klausimus kviečiame išgirsti Mariaus knygos pristatyme:

Susijusios knygos