KNYGINĖJIMAI. Trumpai. Įtraukiančios veiklų knygos vaikams

2022-07-08
KNYGINĖJIMAI. Trumpai. Įtraukiančios veiklų knygos vaikams

Vasara įsisiūbavo, o smagių veiklų ir atradimų vis negana? Metas atsiversti naują knygą! Gal jūsų kodėlčiukai norėtų sužinoti, kaip veikia mūsų smegenys ir ar tikrai jos galingesnės, nei super kompiuteriai? Kaip gyvena gyvūnai, kurie smegenų neturi?

Smalsumą ir pasaulio pažinimą ugdanti Timo Kenningtono sudaryta knyga „Kaip veikia smegenys“ atskleis tai ir dar daugiau. Bus įdomu visai šeimai!

O gal mažieji domisi šachmatais? Smagi ir pamokanti Shia Green istorija „Šachmatų šalis“ leis paklaidžioti nuotykių labirintais ir gal net užauginti šio žaidimo genijų!

Pastebite, kad jūsų vaikai mėgsta tyrinėti, eksperimentuoti ir atrasti? Pradžiuginkite juos knyga „Monstropedija: daugiau nei 25 neįtikėtini eksperimentai namuose“! Magijos, laboratoriniai ir net virtuvės triukai tikrai neleis nuobodžiauti.

Jei norite mažuosius supažindinti su įvairiomis profesijomis, plėsti jų žodyną ir lavinti loginį mąstymą, drauge atsiverskite Linos Matiukaitės knygą „Miesto detektyvas“. Kad lengviau būtų išsirinkti leidinį nuotykių startui, kviečiame išgirsti vaikų literatūros ekspertės Eglės Baliutavičiūtės apžvalgą, kuri tikrai pagelbės.

 

Susijusios knygos