abbdc2df25c25c96e8a603d0475f4e3863eedbb8_kk_4588306c90fb418729e9f908eb99d630.jpg

Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto (1)

Nėra Autoriaus
Ši knyga išleista daugiau nei 3 milijonų tiražu 16-oje šalių ir išversta į daugelį kalbų.
Per 1000 receptų idėjos įtiks visiems smaližiams: ir paprastų, lengvų valgių mėgėjams, ir klasikinės virtuvės gerbėjams, ir rafinuotiems gurmanams. Šioje naujoje valgių gaminimo mokykloje rasite įvairių tautų patiekalų: arabų, kinų, indų, italų, japonų ir kreolų virtuvių, Haute Cuisine ir liaudiškų.
Įtikinami receptai ir išsamus dėstymas, puikios kokybės fantaziją žadinančios patiekalų nuotraukos, patarimai, kaip nusipirkti produktų, patiekalų gaminimo būdai, gudrybės gaminant „aikštingus“ patiekalus, žinios apie žoleles ir prieskonius, virtuvės įrengimo pagrindai – tinkamiausias pasirengimas kulinarinėms atradimų kelionėms.
 
Jei karalius Lyras būtų žinojęs, kiek sūrios tiesos yra viename mažame druskos krislelyje, jis tikriausiai nebūtų padaręs didžiausios savo gyvenimo klaidos.
Nepersūdykite pagrindinio patiekalo skaičiuodami savo mažų klaidelių krislelius. Jie tokie žavingi. Jie žadina kūrybiškumą.
Tikiuosi, jog ši nuostabi knyga padės jums pažvelgti į kai kurias kulinarines dilemas savaip – ir valgau, kad gyvenčiau, ir gyvenu, kad valgyčiau!
                                      
                                      TV laidos „Roberto pusryčiai“ vedėjas,
                                       kulinaras Robertas Ščesnavičius
Dalintis

Leidykla: Alma Littera
ISBN: 9955243767
Formatas: 23,5x30,3
Puslapių skaičius: 295
Leidimo metai: 2006-11-01
Vertėjas: Birutė Lipavičienė

Kitos autoriaus knygos