Knyginėjimai. Trumpai | Neringa Bliūdžiūtė | Alma littera

2024-04-30
Knyginėjimai. Trumpai | Neringa Bliūdžiūtė | Alma littera

Kalbėti reikia visiems, bet ar visi gali tai daryti gerai? „Tikrai taip!“, – sako viešojo kalbėjimo ekspertė Neringa Bliūdžiūtė.

Savo naujausioje knygoje „Gerai kalbėti gali visi“ ji griauna mitą, kad viešasis kalbėjimas aktualus tik politikams ir kitiems išrinktiesiems. Anot autorės, tai lygiai taip pat svarbu studentams, įmonių darbuotojams ir visiems kitiems, kurie bent kartą gyvenime yra pristatinėję savo idėjas ir turėję jas apginti. Plačiau apie tai ekspertė papasakojo laidoje „Knyginėjimai. Trumpai“. Gero žiūrėjimo!

Gebėjimas gerai kalbėti – ne duotybė. Svarbiausia yra technika, kurią kiekvienas iš mūsų galime išmokti. Pati prisijaukinusi viešojo kalbėjimo meną, Neringa Bliūdžiūtė nusprendė padėti tai padaryti ir kitiems. Knygoje „Gerai kalbėti gali visi“ ji pristato kitokį požiūrį į kalbėjimą ir įtaigų argumentavimą, dalijasi konkrečiais įrankiais bei kitų žmonių patirtimis, kurios padės pristatymui ar kalbai besirengiančiam žmogui pajusti tvirtą pagrindą po kojomis.

Jeigu kada nors gyvenime susimąstėte, jog viešasis kalbėjimas ne jums, jeigu nejaučiate noro ir malonumo kalbėdami prieš auditoriją, jeigu tai sukelia nemalonius jausmus – N. Bliudžiūtės knyga yra tai, ko jums reikia.

Daugiau viešojo kalbėjimo paslapčių išgirsite iš pačios autorės lūpų „Delfi“ laidoje.

 

Susijusios knygos